Aankoop clubkledij 2020

Zoals in de Jogclub Nieuws van februari '20 aangekondigd, voorzien we binnenkort een nieuwe aankoop van looptruitjes in de kleuren en met het logo van onze club.

We hebben een model van het merk JAKO gekozen. Het Jogclub-logo komt er opnieuw vertikaal op, waarschijnlijk in het grijs.

De prijs van het t-shirt, inclusief opdruk, bedraagt €17,- en ziet er zo uit:  

vrouwelijk model (voorkant)vrouwelijk model (achterkant)

mannelijk model (voorkant)mannelijk model (achterkant)

Technische details : De rug is uitgevoerd met een Mesh-inzet. Deze is aktief ademend en transporteert het vocht dat ontstaat bij het zweten weg van de huid, waardoor het aan de oppervlakte van het materiaal kan verdampen. Op deze manier verschaft dit t-shirt de ideale omstandigheden aan de loper om goede prestaties te leveren. Het t-shirt is opgemaakt in de typische look van deze reeks. Het tape-designelement aan de binnenkant van de hals past perfect bij andere runningitems zoals tights, pulls of schoenen. Het t-shirt is verkrijgbaar in de maten 34 - 44 in damessnit voor sportieve vrouwen, 128 - 164 voor kinderen en S - 3XL voor heren.

Help mee om de hele club in dezelfde look te krijgen, en bestel straks deze t-shirt !

UPDATE : we trekken de bestelling naar voren ! De pasdagen zijn nu voorzien op zaterdag 7 maart en woensdag 11 maart.

 

Daarna gaan we nog een aankoop doen van ander club-kledij : mouwloze shirts (aka singlets of tank tops), en jasjes of sweaters, telkens voorzien van het Jogclub-logo.

We willen hierbij peilen of er ook interesse is hiervoor. Geef dit hieronder aan, en druk op de knop 'Indienen'. Bedankt voor je medewerking !

Ja, enkel leden van de Jogclub mogen zich hierover buigen, daarom graag uw naam !
Schrijf hier op wat er nog bijgevoegd kan worden, of waarom je bvb GEEN nieuw clubkledij wenst.

BEDANKT om dit in te vullen !
Klik nog op 'Indienen' om ons je keuze door te sturen.