Afgelastingen activiteiten door Corona-virus

Trainingen

Door de maatregelen die de overheid instelt in verband met de verspreiding van het Corona-virus, zien we ons genoodzaakt om alle groepsactiviteiten te annuleren, en dit alvast tot en met 3 april.

Ten gevolge van de uitbraak van het Corona-virus COVID-19, zal Jogclub Herentals geen trainingen organiseren vanaf zaterdag 14 maart tot en met 3 april.

We komen dus enkele weken niet in groep samen op maandag, woensdag en zaterdag. De atletiekpiste en de Finse piste van Sport Vlaanderen in Herentals zijn trouwens afgesloten.

Wel zijn er voorlopig geen richtlijnen met betrekking tot individueel sporten. Laat jullie dus niet tegenhouden om zelf buiten te lopen (zie ook dit artikel). 

Spreek desnoods met enkele mensen af, maar hou wat afstand en blijf wel in klein gezelschap. En volg steeds de richtlijnen van de overheid op.

Maar op Sport Vlaanderen in Herentals kun je dus niet terecht, daar is alles afgesloten. Wel is er in Olen een Finse piste dat open is (Missestraat).

 

Evenementen

Verder moeten we ook helaas het clubontbijt van 21 maart annuleren. We zien nog voor een andere datum later dit jaar. Jullie krijgen ondertussen jullie geld terug.

Ook de Levensloop Neteland, op 18 en 19 april, werd door de organisatoren geannuleerd, er wordt ook daar naar een andere datum gezocht.

Dat geldt tenslotte ook voor de georganiseerde lopen, zoals Halve Marathon in Drunen op 15 maart, en de Marathon van Rotterdam van 5 april. 

Jammerlijke, maar volkomen begrijpelijke maatregelen.

 

Hou zeker rekening met de richtlijnen van de overheid en de Vlaamse Sportfederatie.