Jogclub in actie: Natuurloop Neteland (2019)

Net als vorig jaar trok de Jogclub massaal naar deze 'thuismatch' in onze eigen Herentalse bossen. En weeral was het een prachtige organisatie en dito parcours ! Proficiat Kenneth!

Bij aankomst aan de Scoutslokalen kleurde het deelnemersveld groen van de Jogclub t-shirts. Zelfs de ballonnen waren in onze kleuren.. 

De groepen werden netjes verdeeld over de verschillende afstanden (tussen 5, 16 en 21 km), en al gauw konden we genieten van onze gemeenschappelijke hobby : joggen in de mooie natuur, onder een stralende zon. 

Met het dorstig weer waren de talrijke bevoorradingsposten populair, en een extra pluspunt was dat er naast water ook energiedrank was (Herbalife!).

De traditionele Toeristentoren leverde weer een mooi uitzicht en leuke foto's op. Allé, behalve voor hen waarvan een hoogtevrees hen op de begane grond hield ;) .

Naar het einde van de halve marathon begon het ronduit heet te worden, en we waren toch blij om uiteindelijk de aankomst te bereiken.

Om dan, ook al traditiegetrouw, van een frisse pint te kunnen genieten (behalve Els die haar jeton weggeschonken had), deze keer een Filou. Als kers op de taart mochten we naar huis gaan met de beker, en wonnen we ook een aantal flessen gerstenat !

 

Dit is het beeldverslag :


met dank aan kempennieuws.be


met dank aan kempennieuws.be


met dank aan nnieuws.be