Voordelen

Je bent in de eerste plaats lid van de Jogclub omdat je graag loopt. Drie keer per week doen we dat samen, onder deskundige begeleiding en in mooie omgevingen. En af en toe doen we iets extra, zoals een fuif of een ontbijt.

Maar wist je dat jullie lidmaatschap aan de Jogclub ook tal van extra voordelen oplevert ? Zo geven deze winkels korting op vertoon van je lidkaart :

  • Sportwinkel REN SPORT, Geelsebaan 155 in Tessenderlo : 10% korting
  • Lornoy Sport, Herentalseweg 54 in Geel : 20 % op loopschoenen (voornamelijk merk ASICS)

 

Verder heb je via onze sportfederatie Sporta recht op een waardebon bij Decathlon en omvat de Sporta-verzekering meer dan enkel onze groepsjoggings.

Een waardebon van 6 euro bij de Decathlon, dit is wat je als lid krijgt als je een formulier invult op de website van Sporta : mijnbeheer.sportafederatie.be/gebruiker/voordelen (knop bovenaan). Heb je nog geen gratis Sporta-account, dan moet je er wel één maken.

En jullie genieten bovendien van de ruime sportverzekering die de Sporta federatie aanbiedt. Niet enkel zijn al onze leden stevig verzekerd tijdens de clubactiviteiten (°), maar jullie zijn ook nog 24u/24u verzekerd voor sportongevallen tijdens individuele beoefening van 7 gezondheidssporten. Naast joggen is dat onder andere fietsen, MTB, zwemmen, fitness en wandelen. Ideaal als je in je vrije tijd een extra sportsessie wenst!

Alle details over de verzekering vinden jullie op de website van Sporta Federatie zelf : sportafederatie.be/verzekering. Of bij onze secretaris Eddy natuurlijk.

 

(°) voor bepaalde clubactiviteiten staat de club in voor een extra verzekering, indien nodig.